keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Juhlaa toisensa perään :)


Pääsiäisen pyhistä on juuri päästy yli ja tällä viikolla juhlitaan jo vappua! Yleensä pyhät tylsistyttävät minut kokonaan, mutta nyt onneksi Oskari oli Oulussa ja päivät kuluivatkin sukkelaan :) Lauantaina 23.4. menimme perheeni kanssa serkkuni luokse nauttimaan lammas-ateriaa ja allekirjoittanutkin kokkaili alkupäivän aterialle vietäviä tuliaisia. Kuten aiempinakin vuosina, tein jälleen itse pashan - se on aina hyvää ja hurjasti parempaa, kuin kaupasta ostettavat valmispashat. Sen lisäksi valmistin kreikkalaisen lammas-munakoisopiiraan ja aina maistuvan tomaatti-mozzarella-sipulisalaatin. Serkkuni oli valmistanut lampaan todella hyvin ja koko ateria oli äärimmäisen maittava! Iltaa istuimme pitkään ja tulihan siinä oltua hieman "juhlatuulellakin" loppuillasta :) 

Oskari äitini ja mummini seurassa 23.4.2011 :)
 Loput pääsiäispäivät vietimme porukalla ihan kotosalla ja Oskarin kanssa kaupunkia kiertelemällä. Hän teki meillä kotona kyllä erittäin kiitettävästi myös pihatöitä, ja minä sainkin keskittyä auringosta nauttimiseen ja rentoutumiseen :) Erittäin hyvä työnjako mielestäni...

Tänään aloitin taas päivittäisen pyöräily- ja kuntoilukauden - on tullut huhkittua reippaasti pitkin päivää, mutta välillä olen lököillyt jälleen kyllä auringossakin kotimme terassilla. Lämpöä meillä oli tänään + 25 astetta auringossa, ja sellaisestahan minä nautin!

Tulevana lauantaina luvassa on perheemme perinteinen vappupiknik ja iltapäivästä grillausta meillä kotosalla. Sunnuntaiksi olen järjestänyt Kokoomuksen ja Pohjois-Pohjanmaan Lastenliiton yhteisen vapputapahtuman Oulun kauppatorille. P.-Pohjanmaan Lastenliiton puheenjohtajana koen tärkeäksi sen, että olemme mahdollisimman paljon ihmisten ulottuvilla ja tavattavissa - sitä kautta saamme piirimme toimintaa tutummaksi kaikille ja lapsia lisää mukaan toimintaamme. Tapahtumaa menen valmistelemaan sunnuntaina jo puolen päivän jälkeen ja torilta meidät ja meidän telttamme löytää klo 14-16. Luvassa on mm. pientä tarjoilua lapsille (ja tietenkin muillekin), ilmapalloja sekä hauskaa yhdessäoloa :) Tervetuloa paikalle teille kaikille - vietetään yhdessä mukava vappu!

Tähän alle laitan teille jälleen muutaman linkin joihinkin nettijuttuihin, tuohon em. vapputapahtumaan, yms.

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1315544/vaaleissa-flopannut-jasmin-mantyla-olen-turhautunut

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/jasmin-mantyla-turhautui-taman-naisen-puolesta

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1319117/jasmin-mantyla-aidin-kanssa-kreikkaan-mihin-jaa-oskari

http://www.lastenliitto.fi/pohjois-pohjanmaa

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=125774604163301

Seuraavassa jälleen Kokoomusta edustamassa - tietenkin :)
http://www.flickr.com/photos/kokoomus/sets/72157626376923801/detail/?page=10Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat