sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Kalevan Pohjoisen ääni -blogini nro 6 / 15.1.2011

Pokkuroimmeko Venäjän edessä?

Jumiuduin eilen illalla television ääreen, kun Yleltä tuli todella kiinnostava ajankohtaisohjelma koskien suomalaisten suhtautumista Venäjään ja viime aikoina paljon kohua herättäneisiin maakauppoihin.

Olen itse ihmetellyt todella paljon sitä, minkä takia annamme itänaapurillemme suurempia mahdollisuuksia, kuin itsellemme. Maiden väliseen turismiin on hyvä tulevaisuudessa panostaa vieläkin enemmän, mutta mikäli Venäjä saa määrätä suomalaisille kieltoja maanoston suhteen, meidän tulee tehdä samoin. Suomen ja Venäjän yhteinen historia on pitkä ja moniin se on jättänyt juurensa syvälle - senkään vuoksi meidän ei kannata myydä maatamme heille pala palalta. He ovat jo aikanaan ottaneet meiltä riittävän/liiankin suuren palasen, joten toivottavasti pidämme loput maastamme itsellämme.

Tuon em. asian lisäksi voisimme muutoinkin muuttaa asennettamme Venäjää kohtaan; kaikenlaisen pokkuroinnin sijaan voisimme keskittyä enemmän omaan maahamme, oikeuksiimme ja tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Niistä asioista saamme olla ylpeitä.

Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat