tiistai 11. tammikuuta 2011

Vaalitouhuja
Sain tänään viralliset (ohessa olevat) eduskuntavaalikuvani, ja näitä tullaan käyttämään aina tuonne huhtikuun vaaleihin asti. Ovat luonnolliset ja rennohkot, joten kuvaavat hyvin minua.Eilen täytin omat vastaukseni Ulkopoliittiseen vaalikoneeseen, ja ne näette seuraavan linkin takaa: http://www.vaalikone2011.fi/ehdokas/Mäntylä/Jasmin/

Kysymykset olivat juuri sopivan haastavia, mutta koska monetkaan asiat eivät ole kovin mustavalkoisia, kommentit vastausten alta kannattaa lukea tarkkaan. Tärkeistä ja mielenkiintoisista asioista tuossa on kyse, joten kun itsellenne sopivaa ehdokasta etsitte, kehoitan teitä katsomaan ehdokkaiden vastauksia myös tuosta vaalikoneesta.

Kuten täällä blogissani aiemminkin kirjoitin, olin puolueemme ehdokaskoulutustilaisuudessa Helsingissä 4.12.2010. Sain jokin aika sitten ihanan "luokkakuvamme", jossa etualalla mm. Paula Risikko ja Jyrki Katainen - Alexander Stubb kurkistaa myös tuolta takarivistä :) Itse turkoosiin paitaan pukeutuneena olen sijoittunut hienosti keskelle kuvaa ;) Tällaiseen ryhmään on kunnia kuulua ja ilolla heidän kanssaan kuljen kohti tulevia vaaleja.Iloisiin kuulemisiin jälleen!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat