keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Politiikka piristää talven keskellä :)Tämän kuukauden ajan puhelimeni on soinut päivittäin liittyen vaaleihin, sekä niitä koskeviin haastatteluihin. Vaaleista, politiikasta sekä Kokoomuksesta puhun aina mielelläni, joten olen ihan nauttinut tästä kaikesta. Iloinen olen ollut myös siitä, miten positiivisesti minuun on yleisesti ottaen eduskuntavaaleihin liittyen suhtauduttu. Suuri kiitos siitä :)

Kaikkia ei voi kuitenkaan miellyttää ja posteljooni toimitti minulle siitä hyvän muistutuksen eilen... Sain nimittäin elämäni ensimmäisen politiikkaan liittyvän haukkumakirjeen. Odotin vastaavanlaista postia jo vuoden 2008 kunnallisvaalien alla, mutta mitään ei tapahtunut... Ennen eilistä. Kirjeen kirjoittanut kajaanilainen oli purkanut sydäntään antaumuksella A4 -arkin molemmin puolin ja hyvä se on tuntojaan saadakin ulos. Kirjoittaja sai minut pohtimaan tiettyjä asioita - ei itsestäni, vaan hänenlaisistaan vihaisen palautteen antajista. Siitä aiheesta kirjoitankin seuraavaksi Kalevan Pohjoisen ääni -blogiini, ja sen kirjoituksen voin ilomielin tuolle em. kajaanilaiselle omistaa ;)

Viimeisen viikon aikana minusta on ilmestynyt joitain uusia nettijuttuja, ja niihin linkit löydätte tästä alta. Joukossa on niin nettilehtien sivuja, kuin ehdokasesittelyjäkin. Sen lisäksi parin viimeisen linkin takaa löydätte kaksi viimeisintä Kalevan Pohjoisen ääni -kirjoitustani.

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/eduskuntaan-mieliva-jasmin-mantyla-jyrki-kataisesta-ihana

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1203015/nama-julkkikset-aikovat-eduskuntaan--katso-lista

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1258797/jasmin-mantylan-virallinen-vaalikuva-on-tassa

http://www.pohjois-pohjanmaankokoomus.fi/vaalit/eduskuntavaalit_2011/

http://www.pohjois-pohjanmaankokoomus.fi/vaalit/eduskuntavaalit_2011/ehdokkaat_2011/jasmin-mantyla/

http://www.kaleva.fi/pohjoisen-aani/blog/66767#bl885022

http://www.kaleva.fi/pohjoisen-aani/blog/66767#bl884894


Politiikkatouhujen ohessa olen yrittänyt (aina pakkasen hellittäessä) ulkoilla mahdollisimman paljon ja nauttia lumisesta luonnosta. Painotus on todellakin sanalla "yrittänyt", koska olen täysin kesäihminen. Kaipuuta lämpöön ei ole hellittänyt yhtään sekään, kun olen viestitellyt ja kirjoitellut kreikkalaisten ystävieni kanssa. Olen aina luullut ja olettanut, että Kreikassa on oikeasti kylmä talvisin, mutta esim. Rhodoksella on viimeisen viikonkin ollut koko ajan 16 - 18 astetta varjossa. Ei vastaa oikein käsitystäni talvesta, mutta paikallisistahan se on todella kylmä sää ;)

Vaikka pääsyä Kreikan lämpöön täytyy odottaa vielä toukokuulle, matkaan ensi viikolla taas edes hieman etelämpään, eli Helsinkiin :) Siellä on sovittuna jo valmiiksi monia tapaamisia, haastatteluja ja kuvauksia - jospa siinä välissä ehtii elämään vielä ihan normaalia parisuhdettakin Oskarin kanssa... Mukavahan se on mennä tuonne "toiseen kotiin" taas vaihteeksi :)Kaunis reitti lähirantaamme Oulunlahdessa
Meren jäällä ulkoileminen on perheen perinne :)

Lopuksi vielä muistutan kaikkia Oulussa ja lähistöllä asuvia siitä, että ulkoministeri Alexander Stubb on Oulussa vierailulla nyt tulevana perjantaina, eli 21.1. Häntä, sekä meitä vaalipiirimme eduskuntavaaliehdokkaita voitte tulla moikkaamaan ja jututtamaan silloin Stockmannin 4. kerroksessa sijaitsevaan Ravintola Vinttiin klo 9.15 - 10.00. Tervetuloa kovasti kaikille!

Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat